Maja & Pepsica

3/12- 2017: Så gik turen igen til Han Herred og denne gang vente Maja Michelsen & Pepsica hjem med to rosetter henholdsvis i LD & LC spring.

Stort tillykke herfra

Det var hermed også årets sidste resultat og vi glæder os til at følge alle VSK rytterne i den nye år :)

Glædelig jul & godt nytår :)

Den 3/11-17 var Maja i Han Herred og spring og det gik rigtigt godt og vente hjem med roset i LC metode B0

Stort tillykke :)

Weekenden 31/09 - 01/10-17

Det var en indbringende weekend for de to VSK ryttere, da Maja Michelsen & Ella Rasmussen drog til Farsø og trodsede regn og vandpytter :)

Begge ekvipager klarede sig særdeles godt og vente hjem med i alt 5 rosetter ud af 5 starter - godt gået piger :)

Maja & Pepsica red sig til en 2. plads i LD spring, en 3. plads i LC spring samt en 4. plads i LC1 dressur 68,8 % og en 1. plads i LC2 dressur til hele 70,2 %

Ella & Lapeia red sig til en 2. plads i LB1 dressur til 64,484 %

Stort tillykke til begge piger :)

Weekenden 18-19/211-2017

Begge Michelsen piger var afsted henholdsvis i Tørring & Ålestrup og begge ekvipager vente hjem med rosetter :)

Maja med 2 x fejlfri i LB metode B0 = to rosetter

Nanna placeret som nr. 3 i LB*

Stort tillykke til begge ryttere :)

Nanna & Lotus - Maja & Pepsica

Så har Nanna Michelsen været på weekend ophold på Vældgården, da hun skulle til Løgstør og starte :)

Det blev til en fejlfri i LC om fredag den 13/10-17 og roset med hjem.

VSK stævnet

De fleste af VSK rytterne startede forrygende ud til hjemmestævnet den 15-17/9.

Fredag blev til to første pladser til Lene Ladegård & Benissimo i LA1 og puljedressur henholdsvis med procenterne 71,481 & 73,333.

Line Thulsted & Milton - Ella Holm Rasmussen & Vældgårdens Phoenix sejrede i puljedressur med den procent på 66,389

Lørdag: Ella Holm Rasmussen vandt LB/LA niveau klassen med en flot procent på 67,097. I 1. afd. af Liingaard Rideudstyr Cup blev det til en 3. plads.

Ann Zaar Christensen & Chinook Silver blev 1. uplaceret i LD niveau for hest og Line Thulsted & Milton sluttede ligeledes som 1. uplaceret i LC niveau for pony.

Søndag: Maja Michelsen & Pepsica var bare på toppen og løb med sejren i beggen deres klasser. LC/LB niveau red hun til 71,8 % og 2. afdeling af Liingaard Rideudstyr Cup 73,2 %.

I LC/LB niveau for hest blev Line Sæderup & Nisgaards Emillion 1. uplaceret. LA niveua for hest var det Vældgård ryttere der løb med rosetterne. Betina Pedersen & Hero løb med sejren og Line Sæderup nr. 2.

Alt i alt et fantastisk stævne for alle VSK rytterne.

Stort tillykke til alle herfra VSK :)

Lene & Nanna

Lene Ladegaard & Benissimo var i Viborg 1/9 og havde debut både i program og stævne og vente hjem med en rød roset i LA1 dressur.

Ligeledes var Nanna Michelsen & Lotus afsted 2/9 samme sted og vente hjem med en sløjfe i LB* - fejlfri runde.

Stort tillykke til dem begge her fra VSK :)

Maja & Pepsica var i Han Herred den 27/8 og red sig til en fejlfri runde i LC spring og vente hjem med roset :)

Stort tillykke herfra VSK

VSK sommerstævne

7-9/7-2017 afholde vi stævne her hjemme. Det var 3 hyggelige dage, hvor flere af klubbens medlemmere deltog.

Ann Zaar Christensen debuterede med hesten Chinook Silver.

Maja Eline Bak Pedersen debuterede på Pariff, Helena Bang Jensen red også selv Pariff og red en 3. plads hejm i afd. 2 af Equsana cup.

Sisse Liingaard Nielsen og Farsmens Idefix havde også fundet vej "hjem" og red en LA niveau klasse.

Frida Marie Tolstrup og Carrwood Seraph var også med alle 3 dage i LC niveau og Cuppen.

Maja Michelsen deltog med 2 heste, hvor af hun debuterede på søsters hest Lotus i LD niveau og løb med sejren. Ligeledes red hun LC niveau på Pepsica og fik en 4. plads.

Ella Holm Rasmussen havde også 2 ponyer med til start klarede sig særdeles godt og løb med hele 7 placeringer over weekenden. Hun og Vældgårdens Phoenix debuterede begge i LD niveau og red en 1. plads hjem. På Annexgårdens Lapeia blev hun henholdsvis nr. 1 i afd. 1, nr. 1 i afd. 2 og nr. 3 i afd. 3 i Equsana Cuppen og vandt samlet. Derudover blev det til en 1. & 2. plads i LC niveau lørdag & søndag.

Tak til alle der deltog og stort tillykke herfra til de placerede :)

Nanna Michelsen & Lotus

Sted: Ulsted C-stævne

Dato: 23/06-2017

Klasse: LB** med 0 fejl

Placering: nr. 8

Stort tillykke herfra VSK :)

Så var det Gedsteds tur til at få besøg af Maja & Pepsica. Det blev til to fejlfrie runder i LE & LD og det gav to rosetter med hejm :)

28/5-2017:

Så har Maja igen været ude at hive placeringer hjem for VSK. Turen denne gang gik til Hadsund og parret vente hjem med to fejlfrie runder :)

13-14/5-2017:

Så har Ella og Lapeia været i Kjellerup igen, denne gang dressur...
Det blev til en 1. plads i LC3 (69,6%) og en LB1 til  65,8%

Freya & Little Rock

Så kom Freya Agerskov afsted på en lidt større model end sidste år. Freya har for første gang været ude at starte på Little Rock og det gik over alt forventning. Turen gik d. 29/4-17 til  Snorgaarden Langholt og det blev til 2 placeringer, en 3. & 4. plads i LC procentklasse hvor de i LC1 red 69,200 % og i LC2 68,957 %.

Så flot - og stort tillykke herfra VSK

Så har Nanna & Lotus igen været afsted og vise VSK flaget - så fedt :) og denne gang var det Ulsted der skulle ha' "tæsk" :) og det foregik den 28/4-17, hvor hun vente hjem med en 2. plads i LB* og en 6. plads i LB** begge klasser med 0 fejl.

5 VSK ryttere afsted til stævne

Den 21-23/4-17 må siges at ha' været en ret effektiv stævneweekend for VSK ryttere. Hele 5 stk. Nanna Michelsen, Maja Michelsen, Ella Rasmussen, Frida Marie Tolstrup & Line Thulsted var draget afsted til henholdsvis Farsø og bækgaarden. Resultatet blev til 6 placeringer :)

To flotte fejlfrie runder i henholdsvis LF & LE :)

Ella red en 3. Plads hjem i LC3 og blev nr. 2 samlet i Cuppen :)

LB* dobbeltnul, nr. 10 ud af 41.
LB* fejlfri, nr. 4 ud af 47.
LB** blev det til en ærgerlig bom i begge klasser, men fire super gode ture uden tvivl meddeler piloten ;)

Ella er vendt hjem med en roset i dag den 13/4-17, fra Ring og Rid i Kjellerup og omegns rideklub. Hun sprang 50 cm og 60 cm, og det gik super godt 😉

Så var det lillesøsters tur til at erhverve rosetter :) I Birgittelyst den 25.03-17, hvor de vente hjem med flotte resultater- LD1 med 71,4 % og en flot 1. plads - LD2 med lidt vrinsk fra Pepsis side med dog en flot % alligevel - 65,7.

Så blev det endnu et weekendeophold på Stald Vældgård, da stævne weekenden den 17-18/03-17 skulle rides i Løgstør og trods piloten fløj af inden de overhovedet nåede på opvarmningen kom parret hjem med roset i LB* :)

Stort tillykke herfra VSK - og godt der ikke skete noget med piloten ;)

To weekender forinden blev det til placering for parret i Silkeborg - nr. 3 i LB* - 0 fejl :)

Den 04.03-17 drog Ella afsted til stævne i Rideklubben Hinnitus - det var spændende da parret skulle debutere i LB1, og hvilken debut 64,51 % det var bare så flot. Ligeledes blev det til en 1. Plads i LC3 med 70,4% - så de kunne køre tilfreds hjem :)

Maja & Papsica var den 19/2-2017 i Vasehus og vente hjem med to flotte placeringer, henholdsvis i LF & LE spring - begge runder fejlfri🤪

Så flot - stor tillykke herfra VSK

Ella afsted til Løgstør i kulden :)

Dato: 11-12/2-2017

Placering: LC3 til 65,2% - hvor Lapeia lige drillede lidt... men en fejlfri spring (LE) med roset hjem til Louns/VSK 🤪

Så var det Skives tur til at komme af med rosetter til Nanna & Louts.

Dato: 10-11. Februar 2017

Placeringer:  4. Plads i både LB* og LA*.

Sådan - stort tillykke herfra VSK

Så var de Han Herred tur til at få "bank" 😀 og denne gang blev det til 3. Plads i LB* og fejlfri ULB for Nanna & Lotus.

Frida & Seraph

Ella, Maja & Frida deltog alle 3 i HURK's D-stævne weekenden 20-21/1-17.

Dressur lørdag red Ella sig til en 1. plads - 71,200 (LC1) og 2. plads -  67,000 (LC3) og Maja lagde lige uden for placering kun 0,2 % fra i LC % klassen.

Til gengæld red hun sig til en 3. plads i LD % klassen med en procent på 71,944.

Frida som var afsted for første gang siden vintern 2016, hvor Seraph besluttede at tabe hende, red en LC1 til 63,000 % hvilket var rigtigt flot, så nu er de igang igen og hva' overraskende var - ja så efteranmeldte de da lige i spring om søndagen, også her blev Frida i sadlen .🤪

Maja & Pepsica red deres første springstævne, hvor de var fejlfri i LF og fire fejl i LE spring.

Godt gået alle 3 ryttere - vi glæder os til at se meget mere til jer i fremtiden :)

Nanna & Lotus var i weekenden 6-7/1-2017 til C-stævne i Tørring og vente hjem med en 2. plads i LB* og en fejfri ULB - fin start på året 😀