Ella & Lapeia

Ella & Lapeia til NF stævne i Hornum.
De red en  LC1 og LC3 i samme klasse og fik 69,40% i begge programmer, og det blev til en delt 2. Plads med sig selv :)

Stort tillykke herfra VSK :)

Maja & Pepsica

Maja har været til sit første stævne på sin nye pony Pepsica i Kjellerup og det gik super godt. De vente hjem med to 1. pladser - en i LD1 og en i holdridning med galop.

Stor tillykke herfra VSK - vi glæder os til følge ekvipagen :)

Jasmin & Spcie Girl

Til stævne i ANE

Jasmin red 66.6% i LC1 hvilket gav en 2. Plads. Desværre var det nye program Lc3 lidt svære at husk men hun red fejlfrit igennem til 63,2% så hun var godt tilfreds :)

Nanna & Lotus

Så lige en opdatering på Nanna & Lotus som kommer godt omkring i det jyske :) Viborg, Silkeborg, Stevnstrup, Farsø & Løgstør. Det har været nogle gode ture - ind imellem med lidt småfejl :) men også til placering i bl.a LB** & LA*. Derudover har de kvalificeret sig til landsplan så stort tillykke her fra VSK med det flotte resultat :)

Jasmin & Spice Girl

På trods meget blæsende vejr og ponyen blev bange i nogle af hjørnene under programmet så klarede de at få 2 rosetter med hjem da de red LC1 til 65% og LC3 til 61% i Gedsted

DJS & VSK Cup

I den forgangende weekend (24-25/9) afholdet VSK selv stævne og det blev til flotte placeringer i bl.a ponycuppen, hvor det var en af vore egne ryttere der løb med sejren. Ella & Lapai gjorde det rigtigt godt hele weekenden og det belønnede sig :)

Vivi Boss & La-Zor erhverved sig også en 1. plads i LA niveau og Jasmin Torp & Spcie Girl løb med hele 3 sejre i henholdsvis LD og LC niveau for pony.

Line & Milton

Line & Milton var i Gedsted den 27/08 og starte LD & LC niveaudressur og vente hjem med flotte procenter og rosetter :) bl.a 68,800 i LD niveau.

Stort tillykke her fra :)

Vivi & La-Zor

Vivi Boss & LA-Zor har den 04/09 være i Nibe, hvor de kom hjem med en flot 4. plads i LA dressur Nibe Cup afd. II - Paret red til 65,170 %

DM

Weekende 27-28/8-2016 løb Danmarksmesterskabet for haflinger af stablen og igen i år var VSK så heldig at have en rytter med :)

Freya & Aurel II udfordrede sig selv og deltog for seniore og det blev til en flot 3. plads. Så sejt :)

Stort tillykke her fra VSK.

Så har Nanna & Lotus været ude at vise VSK flaget frem - den 02.07.2016 var det Han Herreds tur til at få besøg :) og ferien startede godt ud med en 4. plads i LB**

Stort tillykke her fra :)

Freya & Aurel II

Freya & Aruell red i den forgangende weekend (28-29/5) en 3. plads hjem i PRI (69,875%) til VSK ved C-stævne i Lerbæk. Placeringen resulterede en plads videre i nordjysk dressur cup, så vi hepper alle på Freya i finalen :)

Stort tillykke herfra......

Betina & Hero

Betina & Hero var i pinsen til C-stævne i Løgstør hvor de vente hjem med en sejer i trøstefinalen i Løgstør cuppen og de vandt ligeledes LA4 mandag - Stort tillykke med sejren....:)

Anne-Sofie & Leonardo

Anne-Sofie Rathlau Møller & Leonardo var i fredag den 26/2-2016 i Han Herred og starte C-stævne. Parret vente hjem med en flot 2. plads i LA1 og red til 70,37 % - Stort tillykke her fra VSK :)

Lørdag den 13. feb. vente Nanna og ca. hjem fra Silkeborg med en flot 9. plads i LA* - det er kun 2. gang de springer den højde på C-plan så der er super godt gået. Stort tillykke her fra VSK :)

Frida Marie & Ella

Det var ingen problem for Frida og Ella at stå op midt nat lørdag den 23. januar for at tage til stævne i Hornum og trods der var faldet jeg ved ikke hvor meget sne om natten og vejene var knap nok ryddet spændte mor Malene traileren for motorvognen, læssede pony og Ella, drønte til Vældgården for at samle Frida og mor Karina op og afsted de gik til Hormum - hatten af for dem siger jeg bare :)

Men det var det hele værd for Ella red sig til en flot 2. plads i LD1 til 65,556 % og havde Frida ikke lavet en fejlridning var det også blevet til placering der, Frida og Carwood Seraph endte med en procent på 63,056 (kun 2 point fra placering) så næste gang husker Frida nok at ride den rigtige vej rundt ;)

Begge ryttere red også en LC1 - der blev det dog ikke til placering, men det program har pigerne heller ikke redet udenbyes mange gange - så det er bare med at klø på og starte vogntoget igen og ud og få en masse erfaring - vi glæder os alle her på Stald Vældgård til at følge store som små i 2016:)